Training tekenen als tool

sep 27, 2022 | Training

Vrijdag 25 november 2022 geven wij onze training tekenen als tool. Een fijne hands-on training waarbij je in één dag de basis van het tekenen leert (ook wel zakelijk tekenen, functioneel tekenen of begrijpend tekenen genoemd). En in de middag aan de slag gaat in een workshop naar keuze om het direct in de praktijk te brengen. Zodat het na de trainingsdag ook meteen een vervolg krijgt.

Academie707 - Training Tekenen als Tool
Academie707 – Training Tekenen als Tool

3 Ingrediënten voor een heerlijke trainingsdag op 25 november a.s.

Hieronder zetten we onze ingrediënten voor een heerlijke trainingsdag voor jou op een rijtje:

1 | Een heerlijke ‘buiten-locatie’ waar je blij van wordt

We hebben een ontzettend fijne trainingslocatie geregeld voor je in Woudenberg. Gastvrouw Mirjam Valkenburg zal ons daar gastvrij ontvangen en ons de hele dag voorzien van koffie & thee met wat lekkers. Uiteraard hoort daar een lekkere lunch bij. En na de lunch gaan we echt even een wandeling maken in de bosrijke omgeving, dus zorg voor lekkere wandelkleding en -schoenen.

2 | Het tekenmateriaal ligt bij aankomst al voor je klaar

Een tekentraining kan niet zonder materiaal. Uiteraard mag je je eigen favoriete materiaal meenemen als je dat wilt. Maar we zorgen ervoor dat er bij aankomst voor jou tekenstiften, een tekenschrift en voldoende inspiratiemateriaal aanwezig is. Bereidt je voor op een fijne tekendag, waarbij je tekenspieren flink op de proef gesteld zullen worden!

3 | Ervaren en deskundige trainers, mét EHBO!

We geven deze training allereerst omdat we het zelf ontzettend leuk vinden om te doen. Maar we zijn ook ervaren en deskundig op het gebied van tekenen. Ferry heeft er zijn fulltime werk van gemaakt. Hij gebruikt de stift om trainingen mee te geven, om voor organisaties missies, visies of plannen om te zetten naar zogenoemde praatplaten of whiteboard-animaties en om live mee te tekenen bij bijeenkomsten, congressen of vergaderingen. Carlien past het visueel werken toe in haar rol als coach en zorgt er op die manier voor dat jij jouw persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken letterlijk ‘in beeld’ krijgt! We zijn er tijdens de training dan ook voor jou als deelnemer om EHBO te verlenen: Eerste Hulp Bij lastig te visualiseren Onderwerpen!

Doe jij mee op vrijdag 25 november 2022? En neem je een vriend(in) mee?

Op deze pagina vind je alle informatie op een rijtje en kan je je via het formulier aanmelden voor de training. De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er is ruimte voor in totaal 10 deelnemers.

We hebben tot en met 31 oktober 2022 een speciaal ‘Early bird’-tarief. En daar bovenop kan je ook nog 10% extra korting krijgen als je je aanmeldt met een vriend of vriendin. Hoe deze actie werkt, kan je lezen in dit bericht.

Early Bird Bring a Friend
Early Bird Bring a Friend-actie is van toepassing op deze training!

Mocht je, voordat je je opgeeft, vragen hebben, schroom niet om per mail of telefonisch contact op te nemen met ons!

We hopen je te ontmoeten op vrijdag 25 november 2022 in Woudenberg! Wij kijken ernaar uit!

Share This