Training

Training tekenen als tool!

Leer in één dag tekenen om moeilijke onderwerpen of problemen waar je tegenaan loopt letterlijk helder in beeld te brengen en duidelijk te communiceren. Met anderen en voor jezelf. Zowel privé als zakelijk. Of je leert het gewoon voor de LOL omdat je het leuk vind om in de basis te leren tekenen!!

399 euro p.p.

Prijs inclusief btw.

Nieuwe datum volgt binnenkort!

Dagtraining van 10:00 – 16:00 uur in Woudenberg (Utrecht)

Inclusief

De training is inclusief luxe lunch, koffie, thee & lekkers.

Academie707 - Training Tekenen als Tool

Wat gaan we doen?

Tekenen! Een hele dag! Op een fijne ‘buiten-locatie’ in Woudenberg!

Waarbij als doel centraal staat; tekenen om zaken helder te krijgen voor jezelf en duidelijk(er) te communiceren.  Niet om een heel mooi kunstwerk te maken. Je leert in één dag de basis van het tekenen onder de knie te krijgen. Veelal wordt dit ook zakelijk tekenen, functioneel tekenen of begrijpend tekenen genoemd.

En als je nu denkt: “dat kan ik helemaal niet”, dan is deze training JUIST voor jou! Iedereen kan tekenen. En jij leert dit binnen één dag. Het is een leuke en zeer laagdrempelige manier om wat er allemaal in je hoofd omgaat op papier te zetten en beter te communiceren. En iedereen die een stift kan vasthouden kan het leren.

We starten de ochtend met de basis van het tekenen. Zodat jij aan het eind van de ochtend met meer vertrouwen de stift ter hand neemt. 

Na de lunch maken we een wandeling in de mooie bosrijke omgeving van de trainingslocatie. Ook om inspiratie op te doen voor het middagdeel.

In de middag kan je kiezen uit 2 workshops:

  • Carlien neemt je mee om te gaan tekenen ‘voor jezelf’.  Je gaat jouw levenslijn uittekenen. Wat waren je hoogte- en dieptepunten? Wat waren daarbij je energiegevers en -nemers? Hoe krijg je zaken helder voor jezelf. En nu je dit voor jezelf hebt uitgetekend: wat ga je doen met deze inzichten voor de komende periode? Teken het maar uit voor jezelf!
  • Ferry neemt je mee in een aanpak als je gaat tekenen ‘voor anderen’. Hoe kom je tot een heldere tekening? Hoe zorg je ervoor dat de tekening aansluit bij degene voor wie je hem bedoeld hebt? En vervolgens ga je aan de slag met zo’n tekening. Misschien heb je al voordat je aan deze training begint een concreet idee of doel, neem dit gerust mee! Er is zeker ruimte voor persoonlijke feedback en ‘Eerste Hulp Bij lastig te visualiseren Onderwerpen (EHBO).

En dat alles in een mooie groene omgeving en een sfeer van ‘ontspannend plezier!’

Resultaat

  • Je wordt doelgerichter ( in werk & privé)
  • Je kan je ideeën, plannen en boodschappen zelf visualiseren
  • Beter begrijpen en onthouden
  • Je communicatieve vaardigheden zijn nog nooit zo goed geweest
  • Meer plezier!!

Minimum aantal deelnemers

De training gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 6 personen. (Wanneer we dit aantal niet halen, krijg je vanzelfsprekend je geld teruggestort!). Er is plek voor 10 deelnemers.

De training wordt gegeven door:

Carlien

Ferry

Carlien

Ja, leuk! Ik meld me aan!

Ik meld me aan voor de training:

De training wordt verrekend d.m.v. een tikkie. Wil je een factuur?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

5 + 8 =

Locatie Woudenberg

Een sfeerimpressie van de locatie in Woudenberg waar de training plaatsvind.

Adresgegevens:

Buitenplaats Nieuw Donkelaar
Voskuilerdijk 33
3931MZ Woudenberg

Share This