Blog

Training tekenen als tool

Training tekenen als tool

Vrijdag 25 november 2022 geven wij onze training tekenen als tool. Een fijne hands-on training waarbij je in één dag de basis van het tekenen leert (ook wel zakelijk tekenen, functioneel tekenen of begrijpend tekenen genoemd). En in de middag aan de slag gaat in een workshop naar keuze om het direct in de praktijk te brengen. Zodat het na de trainingsdag ook meteen een vervolg krijgt.

Early bird & bring a friend actie

Early bird & bring a friend actie

Op veel van onze trainingen ontvangen EARLY BIRDS een korting door zich voor een bepaalde datum in te schrijven. Het loont dus als je er vroeg bij bent!
+
BRING A FRIEND-Actie ? -> Verlaag de prijs van je training met nog eens 10%!
Neem een vriend of vriendin mee naar de training en ontvang allebei nog eens 10% extra korting op de prijs.

Creativiteit en je hoofd leeg maken!

Creativiteit en je hoofd leeg maken!

In een interactieve online workshop starten we met een aantal leuke oefeningen om je creativiteit aan te wakkeren. Vervolgens geven we je kennis en oefeningen mee om je gedachten beter te ordenen en zo je hoofd leeg te maken.

Academie 707: we gaan van start!

Academie 707: we gaan van start!

Na heel wat maanden van brainstormen, lachen, plannen maken (en bijstellen) en een website bouwen zijn we er klaar voor. Om jou mee op reis te nemen. Waarheen…? Nou, naar persoonlijke ontwikkeling. Lekker in je vel zitten zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Naar creativiteit en plezier!

Share This