Over ons

Over Academie 707…

Carlien van der Meulen

Eigenaar Academie 707, projectcoördinator
Trainer, gecertificeerd massagetherapeut & coach

DreamTeam

Ferry Timp

De Tekenende Accountant, trainer

Carlien startte haar loopbaan bij Hogeschool Utrecht en heeft afgelopen jaren verschillende projectfuncties bekleed in de techniek binnen zowel profit als non-profit organisaties. Ze volgde verschillende opleidingen waaronder die van massagetherapeut en life- & leefstijlcoaching. Inmiddels is ze een ervaren projectcoördinator en runt haar eigen trainingsbedrijf Academie 707 & coachpraktijk vanuit Utrecht

Ferry  heeft sinds 2019 heeft hij een eigen bedrijf als zakelijk tekenaar. Hij is  o.a. trainer bij Academie 707 en is de afgelopen 20 jaar een creatieve en “data-driven”-auditor geweest, eerst bij PwC en later bij de gemeente Leiden. Hij woont met zijn gezin in Bodegraven. Neem ook eens een kijkje op zijn persoonlijke website.

We vinden het beiden ontzettend leuk om mensen verder op weg te helpen. In ons werk en privé leven hebben we veel kennis en ervaring opgedaan die we met jou willen delen.  

Academie 707=LOL & plezier….Wij kunnen niet zonder: LOL! Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd… Maar hoe doe je dat, als er soms even niets te lachen valt? Als je bijvoorbeeld niet gelukkig bent in je werk. Of je hebt teveel stress en je dreigt burn-out te raken. Of je mist inspiratie en creativiteit in je leven. Of je bent op zoek naar zingeving.

Nu willen wij jou inspireren en met veel plezier onze kennis overbrengen d.m.v. een training of workshop.

Kijk verder op de website onder trainingen en workshops volg ook de blog.

Share This