Early bird & bring a friend actie

jul 1, 2022 | Training, Workshop

Als op deze website staat aangegeven dat voor een training sprake is van de ‘Early bird & Bring a friend’-actie, dan geldt dat jij bij aanmelding voor de training mogelijk een dubbele korting kunt krijgen!

Hoe dat zit? Je leest het hieronder.

Een speciale Early Bird-prijs voor snelle beslissers!

Veel trainingen kondigen wij tijdig aan op onze website. We werken ook met een minimaal aantal deelnemers om de training door te laten gaan. Maar we proberen het ook interessant te maken om je snel aan te melden. Daarom werken we vaak met een ‘Early bird’-prijs (vroege vogel-prijs) voor snelle beslissers.

Tot wanneer deze speciale prijs geldt, kan je lezen op de webpagina van de training waarvoor je je wilt aanmelden. De korting wordt automatisch toegepast op basis van de datum waarop je het aanmeldformulier invult. Een overzicht van onze trainingen vind je hier.

En daar doen we nóg een actie bovenop!

BRING A FRIEND-Actie?-> Verlaag de prijs van je training met nog eens 10%!

Neem een vriend of vriendin mee naar de training en ontvang allebei nog eens 10% extra korting op de prijs. Hoe? Dat is simpel. Zorg dat je je vriend of vriendin op onze fijne training wijst. En geef je allebei binnen 10 werkdagen afzonderlijk op via het aanmeldformulier van de training. Bij het aanmelden via het aanmeldformulier op de trainingspagina kan je beiden in het veld ‘Heb je een kortingscode? Vul die dan hier in…’ de naam van je vriend of vriendin invullen. Wij verwerken dan de korting voor jullie beiden. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijk toch? ??

Early Bird Bring a Friend
In juli 2022 Dubbele Korting via de Early Bird & Bring a Friend-actie!
Share This