Training: met creativiteit je hoofd leeg maken!

okt 19, 2022 | Training, Workshop

Na onze eerste online versie van deze workshop in april 2021, met mooie feedback van onze toenmalige deelnemers, gaan we nu op herhaling voor een “live” training! Deze keer een mooi programma van 10:00 tot 16:00 uur, met lunch in een prachtig groene omgeving. Investeer in jezelf met deze training vol #ontspannend plezier!

Kennis, persoonlijke ontwikkeling & plezier vind je hier!

Creativiteit en hoofd leeg
Met creativiteit je hoofd leeg maken

Het zijn af en toe heel bizarre tijden. Net een corona-pandemie achter de rug, nu weer een oorlog ‘om de hoek’. En de gevolgen daarvan worden steeds beter merkbaar. Het doet veel met ons, het beïnvloedt ook ons dagelijks handelen. Hoe hou jij je koppie erbij? Hoe zorg jij voor de nodige ontspanning?

Wij zeggen niet dat bij ons nooit de stoom uit onze oren komt. Of dat we nooit op het punt staan half kierewiet te worden. Natuurlijk wel! Geen mens is perfect, wij ook zeker niet. Maar wij ontdekten wel dat als we samen kwamen en onze creativiteit gingen aanwakkeren door te tekenen en bewegen, dat er fijne dingen gebeurden in ons hoofd! Wij worden er blij en ontspannen van! En dat willen we jou ook laten ervaren.

Doe je mee met onze training op vrijdag 10 februari 2023 op onze fijne en sfeervolle trainingslocatie in Woudenberg?

Met_creativiteit_je_hoofd_leeg_maken
Met creativiteit je hoofd leeg maken

Wat zeggen onze deelnemers over deze training?

Hieronder enkele quotes die onze deelnemers na afloop van de workshop aan ons hebben teruggegeven:

“Creatieve workshop die je praktische tools biedt om in de dagelijkse praktijk te gebruiken. Brengt het brein weer in beweging met humor en ontspanningoefeningen”

“Super leuke combi in begeleiding bij de workshop. Humor, ontspanning en leuke oefeningen. Zeker een aanrader om de workshop te volgen. Een gezellige bijeenkomst en ook nog nuttig ook.”

“De workshop was afwisselend en goed te volgen. Geeft energie!”

“Nuttig vond ik het beeldend bezig zijn en in steekwoorden opschrijven waar je naar toe wilt werken. Ook de ontspanningsoefeningen en de fysieke oefeningen brachten beweging in het brein.”

“Het is verfrissend en laagdrempelig”

Meer informatie over de training?

Op deze pagina vind je meer informatie over onze training. Hier kan je je ook meteen aanmelden! Twijfel je nog, of heb je vragen over de training: neem gerust contact op met Carlien, ze beantwoord je vragen met plezier!

Share This